Javne ličnosti i njihove tetovaže

Od pevačice Majli Sajrus smo navikli svašta – od provokativnih fotografija, ludačkih frizura i stajlniga, do tetovaža svega i svačega. Tako je nedavno ponovo obradovala svoje fanove novom tetovažom, ovog puta ovčara Emua koji je preminuo. Ranije je na isti način odala počast i preminulom psu Flojdu.

I dok Majli žali za svojim ljubimcima, Beyonce i Jay Z slave ljubav dugu 16 godina i devet godina otkako su rekli večno “DA” jedno drugom. Budući da je Beyonce rođena 4. septembra, Jay Z 4. decembra, a svadba im je bila 4. aprila, ove godine su, svako na svom prstu, istetovirali rimski broj 4.

Iako je preminula pre šest godina, tek nedavno se saznala “tajna” nastanka čuvene tetovaže na nadlaktici pevačice Ejmi Vajnhaus – pin-ap devojke. Tattoo majstor Henri Hejt, koji je redovno tetovirao Ejmi, rekao je da su mnogi tražili da im istetovira tu devojku, ali je on svaki put to odbijao. U jednom od intervjua je rekao:

– Za neke ljude je ona karikatura, samo lik. Za mene je ona devojka koja je uvek dolazila u moj studio bez dovoljno kredita na svom telefonu. Jednog dana, pred kraj smene, ušetala je u moj studio sa knjigom “1000 pin-ap devojaka”, koja mi je bila omiljeno izdanje, a onda je pocepala stranice kako bi mi objasnila kakvu tetovažu želi. Htela je da ovekoveči svoju baku, takođe pevačicu, koja je bila u vezi sa čuvenim džez saksofonistom Ronijem Skotom. Interesantno je da je Ejmi, umesto fotografije svoje bake, donela fotografiju Sofije Loren i objasnila da je tako izgledala.

 

Sponzor teksta:

Prethodni
Sledeći

Tagovi:

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.


*