Pirsing na prstu – elegantno, simpatično i “bizarno”

Dok jedni pričaju o “novom bizarnom trendu”, drugi (koji su upućeniji u svet body modifikacija) se pitaju – a šta je tu bizarno, novo i u trendu?! Ili tako nekako…

Elem, reč je o pirsinzima na prstima!

Foto: Pinterest

I to nije sve! (Kako bi neki mediji rekli/napisali u pokušaju da privugu gledaoce/slušaoce/čitaoce…) Sasvim je normalno da se neki bračni parovi odlučuju da istetoviraju prst umesto da nose (kao sav normalan svet) zlatne burbe, ali sada su neki otišli i korak DALjE!

 

Puše prste i stavljaju minđuše umesto zlatnih ili istetoviranih burmi.

 

Sramota, zaista.

 

Mada, stavljanje pirsinga na prst nije samo stvar stajanja na ludi kamen. Mnogi se na taj poduhvat odlučuju kao i na bilo koji drugi pirsing.

Nega se, svakako, ne razlikuje od nege drugih probušenih mesta na telu. Ipak, treba biti obazriviji u svakodnevnom životu jer su veće šanse da zakačite minđušu i tako se povredite. Recimo, kada žalite da izvadite nešto iz džepa, tašne, da se obavijete štrikanim šalom ili obučete neku čipku,… sve su to prilike da zakačite minđušu i napravite sebi kuršlus.

Foto: Pinterest

Takođe, zbog svega navedenog, kao i činjenice da vam prsti stalno dolaze u kontakt sa vodom i raznim hemikalijama, zarastanje rane traje dugo, neki kažu da je potrebna i čitava godina!

 

 

Foto: Pinterest

 

Sponzor teksta:

Prethodni
Sledeći

Tagovi:

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.


*