Strip / Low Battery

plagijator_battery_low

Još nekoliko linija i naš junak ide na odmor… Radio je punom parom cele godine, nije stigao ni na letnji odmor jer  je želeo da ispoštuje nekoliko mušterija i završi im šare, jer su se upravo vratili sa mora i tu su nekoliko dana, pa idu u inostranstvo da gastarbajtuju. I tako je on ispoštovao njih ali nije ispoštovao sebe. Poslednjih meseci radi na silu, što uopšte nije dobro…

Idu nova godina i praznici, ovaj strip posvećujemo svima koji su radili punom parom i ispoštovali sve klijente, prijatelje, rodbinu i sve one koji hoće preko reda.

Želimo vam srećnu Novu godinu i novogodišnje praznike. Napunite baterije i onda tako odmorni i motivisani – pun gas, ali samo do sledećeg odmora, koji obavezno isplanirajte. Iscepite datume odmora iz kalendara, kako ne biste mogli da zakazujete tada posao! 🙂 Posle odmora, volja i kreativnost su veći.

A pošto su retki ljudi koji su umereni, njih pozdravljamo i svaka im čast! Ostalima (onima koji sede i čekaju da im se nešto desi) poručujemo da se pokrenu i urade nešto od života. Jednom se živi!!!

 

Sponzor teksta:

Internet Knjižara Korisna Knjiga sa knjigom
Bol u leđima – Donald Norfolk

 

 

 

Prethodni
Sledeći

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.


*