Tetovaže Kobija Brajanta i njihovo značenje

Tetovaže tragično preminulog Kobija Brajanta su prilično visoko rangirane među fanovima, što nije čest slučaj kada je o sportistima reč.

Čuvenog nadimka „Crna mamba“, jedan od najboljih košarkaša svih vremena je poznat po eri provedenoj u Los Anđeles Lejkersima. Počeo je da igra košarku kada je imao samo tri godine, a u NBA je debitovao 1996., nakon što su ga draftovali Šarlot Hornetsi.

Naslov MVP-a (najvrednijeg igrača u ligi) je dobio 2008., a Lejkerse je, zajedno sa Šekilom O’Nilom vodio do nekoliko titula, uključujući čuveni „Three-peat“ niz od 1999. do 2002. Pored toga, Brajant je igrao i za američki olimpijski tim, kada s kojim je osvojio zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008. i Londonu 2012.

Kobijeve košarkaške veštine će ostati zapamćene u istoriji, ali isto tako i njegove tetovaže, posebno u našoj zajednici ljubitelja ovog vida ukrašavanja tela. Da li su vam poznata značenja koja stoje iza Brajantovih tetovaža?

Naravno, kao i u slučaju većine nas, i tetovaže Kobija Brajanta su povezane sa stvarima koje su mu bile najbitnije u životu. On je imao na sebi najmanje šest radova, gde je svaki za njega imao posebno značenje. Tu je omaž njegovoj supruzi, Vanesi, sa krunom u vidu leptira, anđeoskim krilima i njenim imenom na desnom ramenu i biceptsu. Brajant je ove tetovaže posvetio Vanesi nakon skandala u vezi sa seksualnim napastvovanjem 2003. On je takođe imao imena svojih ćerki istetotovirana na podlaktici.

Slično nekim drugim NBA zvezdama kao što su LeBron Džejms i Alen Ajverson, Kobi Brajant se pojavljivao par puta na naslovnim stranama s novim tetovažama.

(R.I.P. Kobe Bryant, 1978-2020)

 

Sponzori teksta:

Kupi i Pročitaj knjigu, postani mudar!!!

Prethodni
Sledeći

Tagovi:

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.


*